Оkkar saga

Den evigt farande vikingabåten.

Precis som vikingarna så strävar vi alltid efter något mer och något bättre, såklart menar vi då inte erövrandet och plundringen men mer så att vi alltid ska sträva efter att göra bättre och erbjuda mer så att våra kära kunder ska ha en så bra upplevelse som möjligt och alltid känna sig som att dem har fått något extra att göra deras dag och upplevelse bättre.

Scan Impex började som en ide som föddes av tanken om klienten verkligen får det bemötandet och den snabba hanteringen som den förtjänar och kan vi bryta den cirkeln?

Det enda sättet att få reda på detta är att starta igång och låta handlingarna prata för sig själva.

Scan Impex är ett handelsbolag och till start så beslöt vi oss att ta upp våra åror och segla till världen av batteridrivna verktyg, tillbehör och andra byggrelaterade accessoarer.

Förhoppningsvis så kommer vi att expandera vår mark och segla vidare till andra världar i framtiden också.

Velkomin til okkar!

Det ni kan förvänta er av Scan Impex är:

Blixtsnabba hanteringar
Eftersom vi känner att den största prioriteringen är just DU! du som sitter bakom dator eller mobilskärmen.

Dygnet runt kundsupport
Ni skall inte behöva vänta i flera dagar innan ni får svar ifrån oss, det är bara att ringa eller skicka iväg ett mail när ni känner för det, det kommer alltid att finnas någon att besvara så fort som möjligt.

Grym support
Vi är härliga Varbergare, ni kan alltid ringa in till oss om ni har någon fundering, om ni behöver någon hjälp eller om ni bara behöver en liten fredags pepptalk! Vi finns där för dig!

Við styðjum!

Vi på Scan Impex tycker det är mycket viktigt att stödja de organisationer som står upp för det goda och bidrar till att göra denna värld till ett bättre ställe.

Nedan hittar ni organisationerna som vi stödjer, klicka gärna på deras länk för att lära er mer om dem och just vad de står för.

Stiftelsen Aktiv Skola
https://aktivskola.org/

Varbergs Parasport
https://www.laget.se/vbgparasportse/

Nolltolerans
https://nolltolerans.org/

Nattvandring
https://www.nattvandring.nu/

Sportlotteriet
https://www.sportlotteriet.se/om-oss

Välkommen till oss!

Vi hoppas på att se dig ombord!

Skál!